BEDRIJVEN

Maak duurzame, kwalitatieve keuzes met FTC Pgeneration.

Aanbod

FTC Pgeneration biedt een ruim aanbod refurbished ICT-materiaal. Dat gaat van computers en laptops tot kassasystemen, maar ook van iPhones en iPads tot monitoren en randapparatuur zoals toetsenborden, muizen en webcams.

Wat is refurbished?

Refurbished betekent niet hetzelfde als tweedehands. Tweedehands koopt u van een particulier in de staat zoals het zich bevindt en zonder enige vorm van garantie. Refurbished toestellen zijn (veelal einde lease) toestellen die aan de kant gaan omdat er nieuwe in de plaats komen bij de vorige eigenaar. Wij maken elk toestel stuk voor stuk open om alle onderdelen aan een controle te onderwerpen. Onderdelen die aan vervanging toe zijn, worden vervangen. Enkel op die manier kunnen wij zelf met een gerust hart 2 jaar (of bij grotere aantallen zelfs langer) garantie op onze toestellen bieden.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor FTC Pgeneration bespaar je met je bedrijf niet alleen een hoop geld maar je helpt ook om de gigantische elektronische afvalberg en de CO2-voetafdruk te verkleinen. Zowel starters als ervaren ondernemers die bewust met budgetten en het milieu begaan zijn, zijn bij FTC Pgeneration aan het juiste adres.

Naast het aanbieden van toestellen zijn wij ook steeds bereid uw afgeschreven apparatuur over te nemen. Voor nog werkende toestellen hebben wij nog kandidaten op de exportmarkt. Bij niet-werkende toestellen zorgen we ervoor dat ze op een verantwoorde manier gerecycleerd worden bij onze partner.

Waar

Wens je advies rond welke toestellen er voor jouw bedrijf de beste keuze zijn? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op. We staan je dan graag met raad en daad bij. Pgeneration beschikt zowel over een webshop als over een fysieke winkel in Deurne bij Antwerpen waar je steeds welkom bent.

Telefoon: 03/645.49.40

Offertes & bestellingen: verkoop@ftc.be

Volg ons op Facebook

Call Now Button