DUURZAAMHEID

Met refurbished toestellen draag je bij aan een beter milieu

Kiezen voor refurbished toestellen is kiezen voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Iedereen is hierbij betrokken; overheden, bedrijven, wij als individu en de producten die wij kopen. Een refurbished toestel is niet alleen financieel voordelig maar het is ook een perfect voorbeeld van hoe je met zo een toestel kan bijdragen aan een beter milieu.

Wat is refurbished?

Refurbished betekent niet hetzelfde als tweedehands. Tweedehands koopt u van een particulier in de staat zoals het zich bevindt en zonder enige vorm van garantie. Refurbished toestellen zijn (veelal einde lease) toestellen die aan de kant gaan omdat er nieuwe in de plaats komen bij de vorige eigenaar. Wij maken elk toestel open om alle onderdelen aan een controle te onderwerpen. Onderdelen die aan vervanging toe zijn, worden vervangen. Enkel op die manier kunnen wij zelf met een gerust hart 2 jaar (of bij grotere aantallen zelfs langer) garantie op onze toestellen bieden.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor FTC Pgeneration bespaar je met je bedrijf niet alleen een hoop geld maar je helpt ook om de gigantische elektronische afvalberg en de CO2-voetafdruk te verkleinen. Zowel particulieren, starters als ervaren ondernemers die bewust met budgetten en het milieu begaan zijn, zijn bij FTC Pgeneration aan het juiste adres.

Recycled

Doordat de onderdelen bij een refurbished toestel hergebruikt worden, hoeven grondstoffen niet opnieuw uit de aarde gedolven te worden. Je draagt bij aan een lagere impact op het milieu.

Betaalbaar met eco-cheques

Alle refurbished toestellen zijn betaalbaar met de eco-cheques van Edenred, Monizze en Sodexo. Ook uw herstellingen kan u hiermee betalen.

Telefoon: 03/645.49.40

Offertes & bestellingen: verkoop@ftc.be

Volg ons op Facebook

Call Now Button