DUURZAAMHEID

Met refurbished toestellen draag je bij aan een beter milieu

Kiezen voor refurbished toestellen is kiezen voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Iedereen is hierbij betrokken; overheden, bedrijven, wij als individu en de producten die wij kopen. Een refurbished iPhone is niet alleen financieel voordelig maar het is ook een perfect voorbeeld van hoe je met zo een toestel kan bijdragen aan een beter milieu.

Wat is refurbished?

Refurbished betekent niet hetzelfde als tweedehands. Tweedehands koopt u van een particulier in de staat zoals het zich bevindt en zonder enige vorm van garantie. Refurbished toestellen zijn (veelal einde lease) toestellen die aan de kant gaan omdat er nieuwe in de plaats komen bij de vorige eigenaar. Wij maken elk toestel stuk voor stuk open om alle onderdelen aan een controle te onderwerpen. Onderdelen die aan vervanging toe zijn, worden vervangen. Enkel op die manier kunnen wij zelf met een gerust hart een jaar (of bij grotere aantallen zelfs langer) garantie op onze toestellen bieden.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor FTC Pgeneration bespaar je met je bedrijf niet alleen een hoop geld maar je helpt ook om de gigantische elektronische afvalberg en de CO2-voetafdruk te verkleinen. Zowel starters als ervaren ondernemers die bewust met budgetten en het milieu begaan zijn, zijn bij FTC Pgeneration aan het juiste adres.

Recycled

Doordat de onderdelen bij een refurbished toestel hergebruikt worden, hoeven grondstoffen niet opnieuw uit de aarde gedolven te worden. Je draagt bij aan een lagere impact op het milieu. Daar komt bij dat bv. Apple haar eigen producten en grondstoffen zo optimaal mogelijk hergebruikt met een zo klein mogelijk ‘verlies’ als gevolg.

Minder energie Apple toestellen

Apple producten gebruiken sinds 2018 tot 70% minder energie en gaat de iPhone ieder jaar langer mee op het vlak van lading. Onderdelen werken steeds efficiënter en hardware en software werken optimaal met elkaar samen. Alle Apple gebouwen zijn voorzien van hernieuwbare energie en de grondstoffen worden zo milieuvriendelijk mogelijk gekozen.

Telefoon: 03/645.49.40

Offertes & bestellingen: verkoop@ftc.be

Volg ons op Facebook

Call Now Button