Concept

FTC PGeneration is een concept voor iedereen die om budgettaire of technische redenen geen nieuwe pc nodig heeft. Wij kopen recente en performante tweedehands multimediacomputers aan. De computers worden door ons getest en krijgen van ons een waarborg mee.

Enkele voordelen opgelijst

Zo goed als nieuw

Al onze producten zijn recente modellen, die steeds in goede staat aangeboden worden. Wij testen elk product en geven ook steeds een waarborg mee.

Goedkoop

FTC PGeneration biedt u een betaalbaar alternatief.

Garantie

FTC PGeneration garandeert u een uitermate soepele ruilgarantie voor toestellen met defecten (RMA). Zo kunnen wij u de computers met een gerust hart aanbieden. Ontdek hier meer over onze garanties.

Vertrouwen

FTC PGeneration draagt vertrouwen hoog in het vaandel. Wij kunnen reeds bouwen op een hele reeks trouwe klanten.

Persoonlijk

FTC PGeneration bouwt graag een persoonlijke relatie met haar klanten uit: voor ons is een klant geen nummer. Daarom leveren wij bestellingen vanaf 5 stuks zoveel mogelijk persoonlijk op het door u gekozen adres.  Kleinere bestellingen worden vaker met een koerierdienst opgestuurd, omdat wij leveren in heel België.  U bent natuurlijk ook altijd welkom op ons depot te Deurne, Bisschoppenhoflaan 95 om uw bestelling te komen afhalen.

Snelheid

FTC PGeneration levert zoveel mogelijk uit stock. Zo kunnen wij u garanderen dat de goederen binnen een week bij u geleverd worden.

Call Now Button